Metzpoint

Metzpoint
De Metzpoint wintercompetitie-app toont het hele wedstrijdprogramma van de interne wintercompetitie met alle wedstrijden en standen. Je kunt je eigen–persoonlijke–wedstrijdschema bekijken en ook de standen van de poules waarin jij speelt. Je kunt zelfs je uitslagen doorgeven, rechtstreeks vanuit de app!
Standen en uitslagen worden automatisch bijgewerkt. 

Persoonlijk overzicht

Bij de eerste tab staat alle informatie die voor jou persoonlijk van belang is: je eerstvolgende wedstrijd, je resultaten tot nu toe en de nog te spelen wedstrijden, opgedeeld in reeds geplande wedstrijden en wedstrijden die nog ingehaald moeten worden. Kies een willekeurige wedstrijd en je krijgt een nieuw scherm waarin je nóg meer opties te zien krijgt. Zie verderop voor meer details.
Bij de ‘Eerstvolgende wedstrijd’ zie je alle details die je nodig hebt om goed voorbereid de baan op te gaan. Naast datum, tijd en baannummer staan er ook de namen van je tegenstanders en de huidige posities op de ranglijst.
Bij ‘Resultaten’ staat een overzicht met het aantal gewonnen, verloren, of gelijkgespeelde wedstrijden. Uitgesplitst per poule natuurlijk. 

Wedstrijden

Het wedstrijdoverzicht toont alle wedstrijden in chronologische volgorde. Het overzicht begint op ‘vandaag’ en van daaruit kun je vooruit of achteruit kijken naar geplande of reeds gespeelde wedstrijden. Ook hier kun je een wedstrijd kiezen voor meer opties.
Je kunt desgewenst filteren op HD, DD, GD of je kunt ervoor kiezen alleen je eigen wedstrijden te zien.

Standen

Onder deze tab vind je alle standen van alle poules. Swipe van links naar rechts voor meer poules uit dezelfde categorie.
Ook hier kun je weer filteren op HD, DD, GD of je kunt ervoor kiezen alleen de poules te tonen waarin jij zelf speelt.
Sorteren van de ranglijst op ‘Gemiddelde’ kan handig zijn als niet iedereen in een poule evenveel wedstrijden gespeeld heeft: je krijgt dan een iets beter beeld van de sterkte van je tegenstanders.

Meer

Ten slotte nog een tab met allerlei algemene zaken, zoals reglementen, statistieken en eerdere toernooien. Verder informatie over privacy en wat details over de app zelf.
Hier vind je ook de optie om je naam te kiezen uit de spelerslijst voor een gepersonaliseerde app en vind je de optie om wedstrijden in je agenda te zetten.

Wedstrijddetails en uitslagen doorgeven

Als ergens in een overzicht op een wedstrijd tapt, dan krijg je een scherm te zien met details over die wedstrijd. Naast de gebruikelijke datum, tijd, baannummer en de ranglijstpositie van de twee teams is er een optie om de uitslag door te geven! Dat kan alleen maar voor je eigen wedstrijden 😜 en zolang het toernooi nog geopend is.
Daarnaast kun je een mail te sturen naar de wedstrijdleider als je denkt dat er iets niet goed gaat of niet goed gegaan is. Verder is er optie om te kijken wat de beste mogelijkheid is om een wedstrijd in te halen, waarbij je een overzicht krijgt waarin staat voor wie er wanneer al een wedstrijd gepland is. 

Privacy

De Metzpoint app haalt het wedstrijdschema, de standen en de samenstelling van de teams op van de website van TPC Metzpoint. De app slaat deze gegevens alleen op op je telefoon. Andere apps op je telefoon kunnen die gegevens niet inzien, ophalen, verwerken of analyseren. De app zelf verwerkt of analyseert geen gegevens en gegevens worden ook niet doorgestuurd naar derden. 

Acknowledgements